Content Marketing

Det här resultatet kan du förvänta dig!

Vilka resultat kan du leverera? Den frågan får vi alla ibland, formulerad på lite olika sätt. Därför vill jag lyfta några resultat som jag och Fredrik (plus team!) åstadkommit de senaste sju månaderna.

Author Img
Post Main Image
Ulrika Nybäck föreläser om storytelling för it-konsulter på CGI på Djurgården, Stockholm.

Om jag ska vara helt ärlig så är det min coach Linda som uppmanat mig: "Ulrika, du måste bli bättre på att beskriva nyttan och värdet som du skapar med de texter, filmer och den rådgivning som du och Fredrik levererar".

Okej tänkte jag och skrattade lite för mig själv, typiskt: "Bagarens barn". Alltså någon som själv skapar kundcase hela dagarna (som belyser nytta och värde på tusen sätt) men när det gäller den egna verksamheten så *host* hinns det inte med.

Men nu är det slut på ursäkter!

Här ser du några exempel på konkreta resultat:

🏆 En målgrupp (ofta CIO:s) som tidigare känt sig rejält tveksamma till en viss tjänst är idag öppna, nyfikna och redo att beställa. Förutsättningar: tjänsten har blivit betydligt enklare att hantera sedan två år tillbaka.

🏆 Nedladdning av ett stort antal White Paper (47) har lett till bokning av workshops och därefter ett antal affärer.

🏆 Produktion av intervjuer (video och text för web och SoMe) som fått den potentiella kunden att ringa direkt till den affärsansvarig och utbrista: ”Jag är ganska säker på att vi behöver exakt samma lösning” Resultatet blev efter möte och workshop en större affär.

Och så här börjar det oftast!

📲 Jag får ett samtal från en ledare som säger ungefär så här: ”Målgrupp x, y, z förstår inte grejen med vår nya tjänst och jag begriper inte varför vårt budskap inte går fram!? Kan du hjälpa mig?

📣 Steg två handlar om att jag (tillsammans med min uppdragsgivare) skruvar på nuvarande strategi, taktik, KPI:er, SEO, kanalval, kundresa, budskap och content.

💹 Planen justeras och sätts i verket. Vi ser till att synas och höras där målgruppen befinner sig. Fokus på innehåll som väcker engagemang.

🚨Ett vanligt misstag: Du vill berätta (allt!) om tjänsten och vilket ”superteam” som tagit fram den. Men du GLÖMMER att fokusera på värdet och nyttan för kunden.

Nu är jag nyfiken på dig! 

Vilka resultat är du mest stolt över från de senaste månaderna? Och fram för allt, vilka resultat VILL du ha mer av när du kommunicerar? Vilka är dina viktigaste KPI:er? Mejla mig och berätta!

Hör av dig till oss redan idag!

Låt oss börja med ett kort möte för att diskutera vilka utmaningar ni står inför och hur Wonderwork skulle kunna stötta er på bästa sätt!

CTA Icon
Design
CTA Icon
Film
CTA Icon
Animationer
CTA Icon
Foto
CTA Icon
Bumpers
CTA Icon
Reels
CTA Icon
Strategier
CTA Icon
Webbdesign
CTA Icon
Grafisk design
CTA Icon
Art Direction
CTA Icon
Kreativa kampanjer
CTA Icon
Effektiv kommunikation
CTA Icon
Snabba resultat
CTA Icon
AI-verktyg